A 2025-ös labdarúgó-bajnokság legnagyobb esélyesei

Entrepreneurship › Ask a Question Discussion Forums Education A 2025-ös labdarúgó-bajnokság legnagyobb esélyesei

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Alan JakAlan Jak
    Participant

Sziasztok! Ti mit gondoltok, ki nyeri idén a bajnokságot? Én egyértelműen a Ferencvárost látom esélyesnek, de a Puskás Akadémia is elég erősnek tűnik. Érdekes, hogy idén a fiatal játékosok is rengeteget fejlődtek, szóval a végső sorrend simán meglepetéseket hozhat.

nestinununestinunu
    Participant

Szia! Egyetértek, Ferencváros tényleg nagyon stabil csapat, de a Debrecen sem gyenge. Szerintem az idei szezon egyik kulcsa a formában lévő támadósor lesz. Én amúgy gyakran nézem a statisztikákat a Hivatalos MLSZ oldalon, mindig jó rálátást ad a csapatok aktuális helyzetére.

Alan JakAlan Jak
    Participant

Köszi a linket, megnézem majd. 😄 Amúgy szerintem az edzők taktikája is nagy szerepet játszik majd, főleg a döntő meccseken. Érdekes lesz látni, ki tudja jobban kihozni a csapatból a maximumot.

nestinununestinunu
    Participant

Teljesen igazad van. Az utóbbi szezonokban is láttuk, hogy a taktika sokszor döntő. Én személy szerint mindig szeretem élőben követni a meccseket, és ehhez jó néhány online forrást is használok.

Alan JakAlan Jak
    Participant

Én is! Valószínűleg a következő hétvégén kezdünk néhány mérkőzést élőben nézni. Amúgy, ha valaki szeretné gyorsan követni az összes meccs időpontját és eredményét, én szoktam a Kezdés oldalon nézni. Itt tényleg minden fontos infó egy helyen van, és könnyű átlátni a teljes szezont.

nestinununestinunu
    Participant

Ó, ez jó tipp! Köszönöm, mindenképp megnézem majd, így könnyebb lesz követni az eredményeket. 😄 Kíváncsi vagyok, mennyi izgalmas pillanatot hoz az idei szezon!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.